صفر تا صد طراحی دکوراسیون داخلی رستوران مدرن
انتشار: مرداد 04، 1401
بروزرسانی: 24 آذر 1404

صفر تا صد طراحی دکوراسیون داخلی رستوران مدرن

این مغازه که متعلق به فریدون مهربانی می باشد، بخاطر داشتن ساندویچ های کاملا بهداشتی و البته خوشمزه و برخورد خوب صاحب آن، نزدیک به نیم قرن است که در خیابان نیلوفر برای خیلی ها لحظات خوشی را ساخته و به یک نوستالژی خوشمزه تبدیل شده است. البته انجام چنین کاری در تالار رستوران که فضای اختصاصی دارند منطقی به نظر میرسد. از پیتزافروشی های قدیمی مانند پاشا، بندر، مدبر، ادبرد، کاکتوس و سورن که هر کدام از بهترین فست فود های تهران به شمار می روند که بگذریم، نوبت این میرسد تا سری به فست فود های لوکس و امروزی بزنیم. سوراخ دایره ای در دیوار، فضایی منحصر به فرد را ایجاد نموده و یادآور یک بشقاب، لیوان، و یا یک فنجان قهوه است، این ها دستورالعمل های پروژه اند.

این رستوران قدیمی و نوستالژی در میدان هفت تیر، خیابان قائم مقام، میدان شعاع، پلاک ٨٧ قرار دارد و منو پیتزا پنتری شامل غذاهای مکزیکی، پیتزاها، استیک و لازانیا است که دارای بالاترین کیفیت و دکوراسیون داخلی رستوران و کافی شاپ طعمی بینظیر هستند. بیشترین تعداد رستوران های فست فود در شهر تهران به چشم می خورند و بدون شک بالاترین تنوع نیز در میان همین رستوران ها خواهد بود و باز هم با اطمینان می توانیم بگوییم که بالاترین کیفیت در پخت و طعم غذا و مواد اولیهی به کار رفته نیز در همین میدان رقابت بزرگ پیدا خواهد شد. شاید به همین خاطر است که لیست فست فود های تهران هر روز در حال افزایش می باشد و در هر گوشه و خیابان این شهر تعداد بسیار زیادی از انواع آنها را میتوانیم ببینیم. مقدار زیادی پارچه های تزئینی روی سقف ها به چشم می آید. آکادمی ۵۰ برتر جهان (World 50 Best) هرساله رستوران های سرتاسر دنیا را بررسی می کند و پس از نظرسنجی لیست بهترین رستوران های جهان را منتشر می کند. پس برای اولین قدم باید برای طراحی دکوراسیون رستوران ایرانی سنتی نمای آجری به همراه طاق یکی از انتخابها باشد. روند بازی به صورت مرحلهای است و شما پس از موفقیت در هر مرحله ۳ ستاره کسب میکنید و سپس مجوز رفتن به مرحلهی بعدی را میگیرید.

در کدام یک از این دو رستوران حس بهتری دارید؟ منتهن گریل برگرهای بسیار پر طرفداری دارد که از کیفیت بالا و طعم لذیذی برخوردارند. کافه رستوران سرآشپز، محیطی بسیار آرام و شیک با منوی غذایی ایرانی و فرنگی و سطح قیمت نسبتا بالا دارد که اگر میخواهید در اینجا غذایتان را میل کنید باید حواستان به قیمتها هم باشد. در سبک ایرانی در گذشته به جای میز و صندلی از تخت های چهار پایه دو، سه یا چهار نفره استفاده میکردند. مسلما شروع کار طراحی دکوراسیون رستوران و کافی شاپ با متخصصین و شرکت های فعال در این زمینه می تواند راه حلی برای رعایت تمامی استانداردها باشد. به عنوان ایده ای فراتر از دایره، نام هبیتال بر بشقاب های سرامیک چاپ شده است، و نور نیز در داخل حفره های موجود در سقف جمع می شود. اگر از آن دسته افراد هستید که با سوسیس و کالباس کارخانه ای مشکل دارید، اما ته دلتان همیشه به دنبال عطر و بوی یک ساندویچ خوشمزه هستید، بدون شک بهترین پیشنهاد می تواند ساندویچی آرزو در میدان هفت تیر باشد.

اما چیزی که احساسات و عواطف مشتری را درگیر می کند فراتر از این ها می باشد و برای دست یابی به آن باید برنامه ای داشت که از لحظه اول ایجاد کانسپت می تواند ایجاد شود. هر چقدر به چشم بیایید، مشتری بیشتری جذب می کنید. همچنین لازم است اضافه کنم که در کنار غذاهای متنوع نوشیدنی های متفاوتی نیز ارائه می شود که انواع گیاهی و طبیعی آن را می توانید انتخاب کنید و از طعم خاص آن ها لذت ببرید. با استفاده از مفهوم “زمینه محلی”، انتخاب عناصر از جمله مصالح تک، چوب صنوبر، و قابل توجه ترین اشکال در زمینه محل های مربوط به اغذیه که دایره است، به دقت صورت گرفته است و در سراسر رستوران برای ایجاد فضایی گرم و جلوگیری از افراط، اجرا شده است. به صورتی که در دوره ی امروز در هر شهر و دیاری شاهد فعالیت تعداد قابل توجهی از فست فود ها هستیم. این بار در فراترز برای شما مخاطبان فراترزی، ۶ رستوران خاص و رویایی را که به صورت کاملا زیبا با فضای داخلی منحصر به فرد طراحی شده اند را گرد آوری کرده ایم تا شاهد سبک هایی بدیع و متفاوت در این عرصه باشیم.

با سفر به تهران می توانید از پیتزا فروشی های قدیمی تا مغازه های بسیار لوکس و گران قیمت را ببینید که تنوع بالایی در منوی غذاهایشان به چشم میخورد. که هر دو دارای دسترسی از جلو با درب های چرخشی، و از طریق درب های شیشه ای هستند. نهایتا حفره ها در اندازه های مختلف از کوچک تا بزرگ بوده، و به منظور نگه داشتن درب بطری های شراب در سوراخ های بزرگتر، به شکل یک ماهی در می آید. به طوری که می توان گفت این نوع تازه از غذا که ریشه های فرنگی و اروپایی دارد در میان مردم شهر های مختلف ایران عزیز اتحاد یا یک دستی ایجاد کرده است. خوشبختانه تنوع بسیار بالایی را در ساندویچی های تهران شاهد هستیم که در مناطق مختلف شهر طرفداران خاص خودشان را دارند. ضمن اینکه در شهر تهران برخی از رستوران های فست فود غذاهایی گیاهی در منو تهیه دیده اند که می توانید از این نوع نیز امتحان کنید که در این صورت نه تنها تجربه ای تازه کسب کرده اید و طعمی متفاوت را چشیده اید بلکه رژیم سالم غذایی خودتان را هم نشکسته اید.

سرآشپز اسپانیایی مشهور، ریکارد کامارنا، به همراه گروه معماری فرانسس ریف، برای پنجمین بار به منظور طراحی یک رستوران جدید و مدرن به نام هبیتال، تیم تشکیل داده اند. اگر شما از علاقهمندان به بازیهای آشپزی هستید، حتما یک بار هم که شده باید نام بازی Cooking Craze به گوشتان خورده باشد. Cooking Craze با رابط کاربری جذاب و سادهی خود بیش از ده میلیون کاربر فعال دارد و از امتیاز بالایی نیز برخوردار است. هماهنگ با فضای مورد نظر و همچنین ساخت المانهایی مانند آلاچیق و پرگولا و انواع سایبان ها و نیمکت ها در اجرای پروژه روف گاردن رستوران از اهمیت بالایی برخوردار می باشد. اولین عامل در طراحی رستوران، رنگ دکوراسیون داخلی می باشد. طراحی داخلی و دکوراسیون داخلی این رستوران بسیار جدید و خاص است و از رنگهای زیبایی برای میز و صندلیها استفاده شده است. برخی از صندلیها به دلیل عدم راحتی باعث میشوند مشتریها زود غذای خود را میل کرده و فضا را ترک کنند. اما رستورانهایی که فضایی کوچک دارند و تعداد مشتریها زیاد است، باید از نور زیاد استفاده کنند.

از کوسن ها و بالشتک های کوچک و تزیینی برای زیباتر کردن نشیمن و راحتی بیشتر مشتریان استفاده کنید. اگر شما نیز جز آن دسته از افرادی هستید که مایل به افتتاح رستوران هستید و یا مالک رستوران هستید و به فکر ارتقاع سطح فعالیت خود و جذب مشتری بیشتری می باشید در ادامه با شرکت بازسازی ساختمان و دکوراسیون هیرادانا همراه باشید تا در زمینه ی طراحی دکوراسیون داخلی رستوران سنتی و تاثیر آن بر جذب مشتری بیشتر دانسته و نسبت به تغییر دکوراسیون آن اقدام نمایید. ما نمی گوییم شما فقط می توانید با استفاده از روانشناسی رنگ ، افراد را برای سفارش بیشتر دستکاری کنید. البته مصرف بسیار زیاد و مداوم غذاهای فست فود هرگز توصیه نمی شود اما خب به هر حال تنوع هم لازم است و اگر رژیم غذایی سالمی داشته باشید و برای تجربه ی فست فود رستوران قابل اطمینانی را انتخاب کنید دچار مشکل و دردسری نخواهید شد. البته حواستان به قیمت غذا باشد، چون به اندازه ی کیفیت منوی غذایی، نرخ ها هم کمی بالاست. ویژگی بارز این رستوران خاص و رویایی: پوشش سقف با رنگ سبزی نقاشی شده که تقریبا تنالیته هایی از رنگ روغن زیتون خالص می باشد، که این یک عنصر کلیدی برای ساخت غذای جزیره سیسیل می باشد.

به همین دلیل هم پیشنهاد می شود که اگر در سفر آتی خود قصد داشتی شهر بزرگ تهران را به عنوان مقصد انتخاب کنید حتماً در برنامه ی غذایی روزهای سفر روزی را یا دست کم وعده ای را به فست فود اختصاص دهید و به سراغ بهترین رستوران های فست فود شهر بروید. در این فست فود اصلا جای نگرانی برای مواد نگهدارنده و همچنین نوع گوشت موجود در ساندویچ نیست، چون کاملا دست ساز هستند و به شیوه ای کاملا بهداشتی و مرغوب تهیه میشوند. با این رویکرد متفاوت میتوان هم از حس ناسیونالیست ایرانی های برای جلب مشتری بهره برد و هم یک فضای کاملا متفاوت را عرضه نمود. یکی از عوامل تاثیر گذار در دکوراسیون رستوران مدرن ورودی آن است؛ با آنکه هر مشتری تنها چند ثانیه به طراحی قسمت ورودی توجه می کند، اما این قسمت تاثیر ویژه ای در مقبولیت رستوران شما دارد. یکی دیگر از پیتزا فروشی های قدیمی تهران که سالهای زیادیست در خیابان نیاوران مشغول به فعالیت می باشد، پیتزا چمن نام دارد. با سفر به دهه ی ۵۰ و گشت و گذار در خیابان های تهران، بدون شک ساندویچی فریدون را میبینید که به اندازه ی امروز شلوغ و پر رونق است.

نکته جالب این است که چالشهای هر مرحله متفاوت هستند و بازی دائما روند یکسانی ندارد. از معروف ترین ساندویچی های تهران تنها به چند مورد اشاره میکنیم، چون تعداد آنها خیلی زیاد است. با این حال غذاهای سبز معمولاً فیبر فراوان دارند ولی میوه های رنگارنگ حاوی مقادیر زیادی قند هستند و انرژی زیادی دارند. لازم است بدانید که در این مغازه خبری از زندگی لوکس نیست و هنوز همان حال و هوای گذشته را به همراه دارد و رویال استیک، همبرگر، قارچ سوخاری و هات داگ های آن شهرت زیادی دارند. این پیتزا فروشی سالهای زیادیست که در این منطقه وجود دارد و هنوز هم صف های طولانی را جلوی آن خواهید دید و این نشان دهنده ی کیفیت بالای غذاهای آن می باشد. در بین فست فود های تهران، فلافلی های معروفی دیده میشوند که فلافل مروی در بازار تهران، دولپی در آریا شهر، کوروش در کریمخان، هفت چنار با شعبه هایی در اکثر مناطق تهران، ابوعلی در شهرک محلاتی از معروف ترین آنها محسوب میشوند. به همین دلیل اکثر فست فودی ها از یک یا هر دو رنگ در طراحی داخلی و برندینگ خود استفاده می کنند.

ساندویچ اولدوز مخصوص این دسته از افراد می باشد و از گذشته تا امروز به همان سبک و روش قدیمی در مغازه ای کوچک با دکوراسیون کاملا ساده، طرفدران زیادی داشته و دارد. که دقیقا به همان زیبایی ستون های سازه ای هستند که با سرامیک های چینی مزین شده اند و همانند سنگ مرمر خودنمایی می کنند. همه این موارد از سمبول های آشپزخانه ای که ریکارد در آن کار می کند الهام گرفته شده، و به شکل عناصر سرامیکی سه بعدی ساخته و استفاده می شود.این سمبول ها شامل: کنگر فرنگی، هویج، ماهی و گوشت هستند. رنگ قرمز نه فقط در لوگوی این رستوران بلکه در دکوراسیون و لباس های فرم کارکنانش نیز به چشم می خورد. یکی از فست فودهای خاص و متفاوت در تهران کوب برگر می باشد. شکی نیست که تهران بزرگ یکی از مهمترین سردمداران انواع و اقسام غذاهای فست فود است. چرا که در این سبک بازیها شما باید سرعت عمل زیادی داشته باشید، مشتریان را با تحویل به موقع غذایی که سفارش میدهند راضی نگه دارید، غذاهای خوشمزه درست کنید و از این فرایند لذت ببرید. در اندروید و iOS هم بازیهای زیادی وجود دارند که شما را به دنیای آشپزی برده و به شما اجازه میدهند انواع و اقسام غذاهای خوشمزه را بپزید، آنها را تزیین کنید و به مشتریان خود بدهید.