بروزرسانی: 30 آذر 1404
معرفی و دانلود کتاب تاثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی | محمدآریا رضائی | انتشارات نظری
معرفی کتاب تاثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی
فناوری نوین و امکاناتی که تکنولوژی در اختیار انسان قرار می دهد، به سهولت انجام پروژه های تجاری کمک می کند. کتاب تاثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی نوشته ی محمدآریا رضائی مطالب مفیدی درباره ی استفاده از تکنولوژی در جهت بهبود روند فروش ارائه می کند.
درباره ی کتاب تاثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی
نیروهای سازمانی و کارمندان فروش در شرکت های تجاری همواره به دنبال روش های تازه ای هستند تا ارائه ی خدمات به مشتری را در کوتاه ترین زمان ممکن و بالاترین میزان سودآوری انجام دهند. این موضوع به کارکنان کمک می کند تا انرژی خود را در ارتباطی بهتر با مشتری ذخیره کرده و به روند کار سازمان یا شرکت تجاری کمک کنند. کتاب تأثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی نوشته ی محمدآریا رضائی به مخاطب کمک می کند تا روش های تازه ای برای رشد میزان فروش و ارائه ی خدمات به مشتری را در اختیار داشته باشد.
امروزه با پیشرفت تکنولوژی و رشد روزافزون امکانات در دنیای فناوری دیجیتال، کار شرکت های بازرگانی در جهت ارتباط با مشتری و عرضه ی کالا به صورت انبوه ارتقا یافته است و مشتریان نیز از کیفیت ارسال و تحویل کالا رضایت بیشتری نسبت به گذشته دارند. چرا که روش های سنتی در ارائه ی خدمات به مشتری هم به صرف هزینه های زیاد می انجامید و نیز باعث اتلاف انرژی زیاد می شد. محمدآریا رضائی در کتاب تاثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی، مفاهیم و اصول بنیادی فروش را با نگاهی به مدل TAM که یکی از روش های علمی و کارآمد در موقعیت های مهم تجاری است، مورد ارزیابی قرار می دهد.

در کتاب تأثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی مخاطب می آموزد که چگونه از تکنولوژی اتوماسیون برای ارتباط با مشتری و فروش کالا استفاده کند. در این کتاب برای دست یابی مخاطب به روشی بهتر در جهت ارائه ی خدمات، آشنایی با مدل TAM پیشنهاد شده است. نویسنده ی این کتاب با بهره گیری از تحلیلی روشن و شفاف امکانات این مدل و موارد مورداستفاده ی آن را برای مدیران شرکت ها و افرادی که قصد ارتقاء کسب وکار خود را دارند، توضیح داده است.
TAM یکی از روش های ارزیابی کیفیت عملکرد کاربران در زمینه ی استفاده از امکانات تکنولوژی و نرم افزارهای برنامه نویسی شده است و به صورت کلی به مفاهیمی مربوط است که پذیرش فناوری را تشریح می کنند. اپلیکیشن ها، برنامه های کامپیوتری، نرم افزارهای فروش و سیستم های شبکه ایِ بازاریابی از جمله ابزارهایی تکنولوژیکی هستند که سهولت کار را برای کاربران فراهم می سازند. در مدل TAM ضرورت استفاده از این ابزارها بررسی شده و نیاز کاربران در جهت رفع مشکلات و موانع شناسایی می شود. کتاب تاثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی به خوبی این موضوع را توضیح می دهد که چگونه مدل TAM به مدیران تجاری و کارشناسان مدیریت بازرگانی کمک می کند تا به این پرسش پاسخ دهند که چرا کاربران از امکانات و ابزارهای هوشمند استفاده می کنند؟
کتاب تأثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی نوشته ی محمدآریا رضائی شامل سه فصل می باشد. فصل اول این کتاب به تشریح و بررسی مفاهیم اولیه ی مربوط به اتوماسیون ها و مدل TAM اختصاص دارد. در این فصل مخاطب می تواند روش های اشتراک بهینه سازی شده ی محصول در اتوماسیون های پیشرفته و با استفاده از ابزارهای تکنولوژی را شناسایی کند. در فصل دوم کتاب جایگاه تکنولوژی اتوماسیون فروش ارزیابی شده و مدیریت ارتباط با مشتری از جنبه های مختلفی مورد بررسی قرار می گیرد. در فصل سوم این کتاب پیشنهادهایی اجرایی در جهت به کارگیری صحیح نکات آموزشی کتاب ارائه شده است تا مخاطب برای ارتقا کیفیت کار خود در کسب وکار مورد نظرش موفق عمل کند.
کتاب تأثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی نوشته ی محمدآریا رضائی توسط انتشارات نظری منتشر شده است.
کتاب تاثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای علاقه مندان به کتاب های بازاریابی و فروش مناسب است. همچنین مدیران شرکت ها و صاحبان مشاغل نیز می توانند از مطالب این کتاب بهره مند شوند.
در بخشی از کتاب تاثیر استفاده از تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش بر پذیرش مشتریان براساس مدل TAM در صنایع غذایی می خوانیم
شرکت ها دیگر سعی نمی کنند یک محصول را تا جای ممکن به تعداد زیادی از مشتریان بفروشند، بلکه آن ها در تلاش اند که به یک مشتری، تعداد زیادی از محصولات ممکن را بفروشند. بخش بازاریابی این توانایی را پیدا کرده است که با کمک فن آوری های مدیریت ارتباط با مشتری به جمع آوری و تجزیه وتحلیل اطلاعات مشتریان بپردازد.
ایجادکننده لیست: ایجادکنندگان لیست اطلاعات مشتری را از منابع مختلف جمع آوری نمود و بر اساس معاملات مختلف بازاریابی بخش بندی می کنند. منابع اطلاعات شامل بازدیدکنندگان وب سایت، پرسش نامه های وب سایت، پرسش های آنلاین و آفلاین لیست مشتریان کنونی و غیره می باشد. بعد از جمع آوری لیست مشتریان، سازمان می تواند باتوجه به معیاری که دارد به فیلتر کردن و گروه بندی کردن مشتریان بالقوه خود بپردازد.
مدیریت فعالیت ها: سیستم های مدیریت فعالیت ها، کاربران را از طریق بازاریابی در حال اجرا که تعریف، طراحی، برنامه ریزی، بخش بندی و تجزیه و تحلیل را شامل می شود هدایت می کند. این سیستم های پیشرفته حتی این توانایی را دارند که نتایج کمی نرخ بازگشت سرمایه را برای هر فعالیت محاسبه کنند و نتایج آن ها را به منظور تجزیه وتحلیل و درک چگونگی فعالیت های آتی به کار گیرد.
در حین فروش و پس از فروش: دو استراتژی مهم که فعالیت های بازاریابی را توسعه می دهد استراتژی های در حین فروش و پس از فروش می باشند. استراتژی در حین فروش به معنی فروختن خدمات یا محصولات اضافی به یک مشتری می باشد. به عنوان مثال، مک دونالد، فعالیت های بعد از فروش خود را با پرسیدن از مشتریان به منظور درخواست آن ها برای وعده های غذایی بزرگ تر انجام می دهد. سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری، تمامی انواع اطلاعات درباره مشتریان را در اختیار بخش های بازاریابی قرار می دهد و از این طریق به آن ها کمک می کند تا فعالیت های بازاریابی در حین و پس از فروش خود را مشخص نمایند.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه مؤلف
چکیده
فصل اول: آشنایی با مفاهیم کلی
فصل دوم: جایگاه تکنولوژی اتوماسیون نیروی فروش
فصل سوم: نتایج و پیشنهادها
پیشنهادهایی برای پژوهشگران آتی
منابع
منبع: https://www.ketabrah.ir/%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8-%D8%AA%D8%A7%D8%AB%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%DA%A9%D9%86%D9%88%D9%84%D9%88%DA%98%DB%8C-%D8%A7%D8%AA%D9%88%D9%85%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D9%88%D9%86-%D9%86%DB%8C%D8%B1%D9%88%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D8%A8%D8%B1-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D8%B4%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%A7%D8%B3-%D9%85%D8%AF%D9%84-TAM-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%BA%D8%B0%D8%A7%DB%8C%DB%8C/book/83426